Suunnistuskoulu 2020

SK Uuden suunnistuskoulu on 7-15 -vuotiaille tarkoitettua toimintaa huhtikuusta syyskuuhun. Tarjoamme lapsille ja nuorille kauden aikana eri tasoisia ja sopivan kokoisia ryhmiä. Suunnistuskoulun ryhmiä ovat Oravat, Ketut, Kärpät, Sudet ja Taitoryhmä.

HUOM! Koronan takia aloitamme suunnistuskoulun elokuussa 10.8. aiemmin suunnistaneiden kanssa ja 17.8. uusien alkeiskurssilaisten kanssa.  Seuraa tiedotusta  ajankohtaista-koronatilanne

Suunnistuskoulu kokoontuu aina maanantaisin. Harjoitukset alkavat kello 18 ja ne kestävät noin 1,5 tuntia. Kesä- ja heinäkuun Suunnistuskoulu on kesätauolla.

Kaikkien suunnistuskoululaisten, sekä alkeis- että jatkoryhmien, harjoitukset pidetään samassa paikassa samaan aikaan, mikä helpottaa perheiden kulkemista.

Poikkeuksena on kauden ensimmäinen harjoituskerta, jolloin alkeisryhmä kokoontuu maanantaina 17.8. ja jatkoryhmät aloittavat maanantaina 10.8.

Suunnistuskoulun harjoituskalenteri löytyy sivupalkin kalenterista ja päivitetään piakkoin.

Ilmoittautuminen

Suunnistuskouluun ilmoittaudutaan ilmoittautumissivulla olevalla lomakkeella. Linkki: Ilmoittautuminen.

Maksut - Suunnistuskoululaisen kustannukset

Kurssimaksu

Alkeiskurssi 30 euroa

Jatkokurssit 60 euroa, sisaralennus 30 euroa (v. 2020 maksu puolitetaan)

Seuran jäsenmaksu (pakollinen; ks. lisätiedot alla)

Lisenssi eli vakuutus (vapaaehtoinen; ks. lisätiedot alla).

Suunnistuskoulun kurssimaksulla on oikeutettu saamaan:

·       kaikki harjoitukset karttoineen

·       maksuttoman osallistumisen kansallisiin kilpailuihin

·       maksuttomaan osallistumiseen Keski-Uusimaa-rasteille (ns. Rastisetelillä), katso sivupalkki Keski-Uusimaa-rastit.

Seuran jäsenmaksu

SK Uuden suunnistuskoulu on Keravan Urheilijoiden ja Tuusulan Voima-Veikkojen järjestämää toimintaa. Siksi suunnistuskoululaisen tulee olla jäsenenä jommassakummassa seurassa. Järjestävien seurojen jäseneksi ovat tervetulleita liittymään kaikkialta Keski-Uudeltamaalta. Suosittelemme liittymistä oman kunnan seuraan.

KeU:n jäseneksi (20 euroa) pääsee tämän linkin kautta: https://keravanurheilijat.fi/yhdistys/jasenasiat/

TVV:n jäseneksi (15 euroa) pääsee tämän linkin kautta: https://tvv.yhdistysavain.fi/suunnistusta/

Katso seurojen sivuilta perhejäsenyyden hinnat.

Lisenssi eli vakuutusturva

Kilpailuihin osallistuminen edellyttää kilpailulisenssiä, mutta lisenssiä suositellaan myös harjoitteluun, sillä se sisältää tapaturmavakuutuksen kaikkiin suunnistustapahtumiin. Huoltajien vastuulla on huolehtia lapselle riittäväksi katsomansa vakuutusturva!

Lisätietoja valikosta Lisenssi ja vakuutusturva

Suunnistuspaita

Ensi keväänä 2021 on taas uusi mahdollisuus tilata suunnistuspaita SK Uuden väreissä ja logoilla.