Suunnistuskoulu 2021

SK Uuden suunnistuskoulu on 7-15 -vuotiaille tarkoitettua toimintaa huhtikuusta syyskuuhun. Tarjoamme lapsille ja nuorille kauden aikana eri tasoisia ja sopivan kokoisia ryhmiä. Suunnistuskoulun ryhmiä ovat Oravat, Ketut, Kärpät, Sudet ja Taitoryhmä.

HUOM!  Aloitamme syksyn 2021 suunnistuskoulun normaaliin tapaan 9.8.2021, kuitenkin tiettyjä kevätkaudella testattuja koronavarotoimenpiteitä noudattaen. Seuraa tiedotusta  ajankohtaista-koronatilanne .

Suunnistuskoulu kokoontuu aina maanantaisin. Harjoitukset alkavat kello 18 ja ne kestävät noin 1,5 tuntia. Jokaiseen harjoitukseen tulee ilmoittautua Nimenhuudossa, missä löytyy myös jokaisesta harjoituskerrasta lisätietoja n. viikko ennen tapahtumaa.

Kaikkien suunnistuskouluryhmien harjoitukset pidetään samassa paikassa samaan aikaan, mikä helpottaa perheiden kulkemista.

Suunnistuskoulun harjoituskalenteri löytyy vasemmalta Harjoitusaikataulun alta liitetystä kalenterista.

Ilmoittautuminen

Suunnistuskouluun ilmoittaudutaan ilmoittautumissivulla olevalla lomakkeella. Linkki: Ilmoittautuminen.

Maksut - Suunnistuskoululaisen kustannukset

Kurssimaksu

Alkeiskurssi 50 euroa

Jatkokurssit koko kausi 90 euroa tai kevät + syksy 50 + 50 euroa, sisarukset puoleen hintaan

Seuran jäsenmaksu (pakollinen; ks. lisätiedot alla)

Lisenssi eli vakuutus (vapaaehtoinen; ks. lisätiedot alla).

Suunnistuskoulun kurssimaksulla on oikeutettu saamaan:

·       kaikki harjoitukset karttoineen

·       maksuttoman osallistumisen kansallisiin kilpailuihin

·       maksuttomaan osallistumiseen Keski-Uusimaa-rasteille (ns. Rastisetelillä), katso sivupalkki Keski-Uusimaa-rastit.

Seuran jäsenmaksu

SK Uuden suunnistuskoulu on Keravan Urheilijoiden ja Tuusulan Voima-Veikkojen järjestämää toimintaa. Siksi suunnistuskoululaisen tulee olla jäsenenä jommassakummassa seurassa. Järjestävien seurojen jäseneksi ovat tervetulleita liittymään kaikkialta Keski-Uudeltamaalta. Suosittelemme liittymistä oman kunnan seuraan.

KeU:n jäseneksi (25 euroa) pääsee tämän linkin kautta: https://keravanurheilijat.fi/yhdistys/jasenasiat/

TVV:n jäseneksi (15 euroa) pääsee tämän linkin kautta: https://tvv.yhdistysavain.fi/suunnistusta/

Katso seurojen sivuilta perhejäsenyyden hinnat.

Lisenssi eli vakuutusturva

Kilpailuihin osallistuminen edellyttää kilpailulisenssiä, mutta lisenssiä suositellaan myös harjoitteluun, sillä se sisältää tapaturmavakuutuksen kaikkiin suunnistustapahtumiin. Huoltajien vastuulla on huolehtia lapselle riittäväksi katsomansa vakuutusturva!

Lisätietoja valikosta Lisenssi ja vakuutusturva

Suunnistuspaita

Ensi keväänä 2021 on taas uusi mahdollisuus tilata suunnistuspaita SK Uuden väreissä ja logoilla.