Ajankohtaista

Tapahtuu 2022

-Järjestämme Kompassi-viestin Uudenmaan alueen seuroille syksyllä suunnistuskoulupäivänä Keravan Keinukalliolla! On kunnia-asia viedä tapahtuma hallitusti läpi, ja siihen tarvitsemme myös vanhempien apua. Laittakaa siis jo kalenteriin 29.8.

Teemme mahdollisimman monta kilpailuun osallistuvaa viestijoukkuetta itsekin, ja on myös mahdollisuus tehdä tämä harjoitusmielessä, eli kaikki suunnistuskoululaiset pääsevät maastoon ja kisatunnelmaan!

- Muutaman lähiseuran (Pihkaniskat, Rasihaukat ja Rasti-Jyry) kanssa on suunnitteilla jälleen matalan kynnyksen lasten ja nuorten kilpailuja (Lähikisat). Näissä on aina turvallinen maasto ja sarjoja myös pienimmille. Paikanpäältä löytyy omia tuttuja ohjaajia ja uusia kilpailijoita opastamme mielellämme. Mekin järjestämme yhden 2.5. oman Hippo-cuppimme yhteydessä. Loput löytyy Nimenhuudosta kun päivät on sovittu. 

- Kisailmoittautuminen tapahtuu yleensä IRMAssa https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/public/competitioncalendar/view, kenelle järjestelmä on tuttu, ja uudet voivat ottaa yhteyttä meihin, niin opastamme ilmoittautumisessa ja muussakin tarpeen mukaan. 

Suunnistuskoulun järjestäminen syksyllä 2021

Koronan vielä riehuessa olemme onnellisia siitä että meidän hieno lajimme on tässä tilanteessa mahdollisuus: metsään mahtuu ja saa kivaa, turvallista ja liikunnallista tekemistä vanhempien tai kaverin kanssa.

Koronan edelleen luodessa varjoa kaikkiin tapahtumiin,  jakaannumme ryhmiin heti harjoitusten alussa ja kaikki tiedotus tapahtuu pienryhmissä. Jaamme ryhmät etukäteen ja tiedotamme niistä ennen suunnistuskoulun alkua. Otamme korona-ohjeistuksen huomioon myös alkuleikkien valinnassa. Mukana olevat vanhemmat ja ohjaajat käyttävät maskia ainakin yhteisillä kokoontumispaikoilla. Meillä on käsidesiä tarjolla. Kimppakyytien suhteen voitte käyttää omaa harkintaa. Muuten pysymme aikalailla tutuissa toimintatavoissa.