Tietoa SK Uudesta

SK Uusi on 2013 perustettu, kahden Uudellamaalla toimivan suunnistusseuran yhteinen edustusseura, jossa järjestetään toimintaa suunnistajan polku -ajatteluun perustuen. Toiminta on tavoitteellista ja korkealaatuista ja perustuu jäsenseurojen yhteisiin arvoihin ja päämääriin. Jäsenseuroja ovat Tuusulan Voima-Veikot ja Keravan Urheilijat. Seuroilla on takana on pitkä yhteinen toimintahistoria. Jäsenseurat vastaavat SK Uuden rastikouluista ja lisäksi karttatoiminnasta, kilpailujen ja kuntosuunnistustapahtumien järjestämisestä. SK Uusi vastaa valmennustoiminnasta ja kilpailemisesta.

Tavoite

Kilpailullinen tavoitteemme on tarjota pitkällä tähtäimellä kilpailukykyisiä viestijoukkueita.

Valmennus

Toimintamme painopiste on tavoitteellisesti harjoittelevissa kilpa- ja huippusuunnistajissa. Tuemme  kehittymistä urheilijana laadukkaan valmennuksen ja yhteistoiminnan kautta. Järjestämme harjoituksia ja leirejä sekä luomme edellytyksiä osallistua henkilökohtaisiin ja viestisuunnistuksen kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailutapahtumiin. Valmennustoimintamme on laadukasta ja ympärivuotista.

Lapset ja varhaisnuoret

Jäsenseurat vastaavat SK Uuden rastikouluista yhteistyönä.

Jäsenyys emoseuroissa

Kaikki henkilöt ovat jäseninä emoseurassa, TVV:ssä tai KeUssa. Nuori voi siirtyä edustamaan SK Uutta (eli kilpailemaan SK Uuden nimissä) sitten kuin itse haluaa. Aikuiset voivat edustaa SK Uutta siihen saakka, kun haluavat kilpailla pääsarjassa.

Muut edustavat emoseurojansa.

Jäsenseurojen etuisuuksia

Tarjoamme kaikille jäsenseuralaisillemme ikään katsomatta mahdollisuutta osallistua SK Uuden tapahtuma- ja harjoitustarjontaan. Tämä koskee siis niin rastikoululaisia, kuntosuunnistajia kuin ns. jäähdytteleviä kilpasuunnistajia. Esimerkiksi kuntopiiri, sähly ja juoksutekniikkaharjoitukset ovat yhteistä talvikauden aktiviteettia ja kesäaikana on mahdollisuus osallistua metsäharjoituksiin ja vaelluksiin.

Tervetuloa mukaan

Mukaan toimintaan pääset jäsenseurojen suunnistuskoulujen kautta tai liittymällä jäsenseuraan (TVV tai KeU).

Tervetuloa toimintaan!

Meidän seurassa on hauska harrastaa!