Tietoa SK Uudesta

Tietoa SK Uudesta

SK Uusi on 2013 perustettu, kahden Uudellamaalla toimivan suunnistusseuran yhteinen edustusseura, jossa järjestetään toimintaa suunnistajan polku -ajatteluun perustuen. Toiminta on tavoitteellista ja korkealaatuista ja perustuu jäsenseurojen yhteisiin arvoihin ja päämääriin. Jäsenseuroja ovat Tuusulan Voima-Veikot ja Keravan Urheilijat. Seuroilla on takana on pitkä yhteinen toimintahistoria. Jäsenseurat vastaavat SK Uuden suunnistuskouluista ja lisäksi karttatoiminnasta, kilpailujen ja kuntosuunnistustapahtumien järjestämisestä. SK Uusi vastaa valmennustoiminnasta ja kilpailemisesta.

Tavoite

Kilpailullinen tavoitteemme on tarjota pitkällä tähtäimellä kilpailukykyisiä viestijoukkueita. Haluamme kuitenkin mahdollistaa suunnistuksen harrastamisen myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Haluamme suunnistuksen harrastamisen olevan hauskaa!

Valmennus

Valmennustoimintamme painopiste on tavoitteellisesti harjoittelevissa kilpa- ja huippusuunnistajissa, mutta mukaan mahtuu myös vähemmän kilpailullisilla tavoitteilla. Tuemme kehittymistä urheilijana laadukkaan valmennuksen ja yhteistoiminnan kautta. Järjestämme harjoituksia ja leirejä sekä luomme edellytyksiä osallistua henkilökohtaisiin ja viestisuunnistuksen kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailutapahtumiin. Valmennustoimintamme on laadukasta ja ympärivuotista.

Lapset ja varhaisnuoret

Jäsenseurat vastaavat SK Uuden suunnistuskouluista yhteistyönä. Tarjoamme lapsille ja nuorille kauden aikana eri tasoisia ja sopivan kokoisia ryhmiä. Suunnistuskoulun ryhmiä ovat Oravat, Ketut, Kärpät, Sudet ja Taitoryhmä. 

Jäsenyys emoseuroissa

Kaikki henkilöt ovat jäseninä emoseuroissa eli TVV:ssä tai KeU:ssa. Suunnistaja voi edustaa SK Uutta (eli kilpailla SK Uuden nimissä) tai emoseuraansa oman halunsa mukaisesti.

Jäsenseurojen etuisuuksia

Tarjoamme kaikille jäsenseuralaisillemme ikään katsomatta mahdollisuutta osallistua SK Uuden tapahtuma- ja harjoitustarjontaan. Tämä koskee siis niin rastikoululaisia, kuntosuunnistajia kuin ns. jäähdytteleviä kilpasuunnistajia. Esimerkiksi kuntopiiri, sähly ja juoksutekniikkaharjoitukset ovat yhteistä talvikauden aktiviteettia ja kesäaikana on mahdollisuus osallistua metsäharjoituksiin ja vaelluksiin.

Tervetuloa mukaan

Mukaan toimintaan pääset jäsenseurojen suunnistuskoulujen kautta tai liittymällä jäsenseuraan (TVV tai KeU).

Tervetuloa toimintaan!

Meidän seurassa on hauska harrastaa!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.