SK Uuden suunnistusasut kaudelle 2024 - tilaukset 8.3. mennessä

27.2.2024

SK Uuden seura-asujen tilaaminen tapahtuu kumppanimme Noname Clubshop -palvelulla. Kaupasta löytyy seuramme omalla designilla tehtyjä vaatteita ja asusteita sekä erilaisia yksivärisiä mustia housuja. Paidoista Battle on tyköistuva ja Caliper hieman väljempi malli. Uusimpana mallina on Titanium, joka on väljin (regular mitoitus) ja varustettu V-kaula-aukolla ilman vetoketjua. Pitkähihaista perinteistä ohutta suunnistuspaitaa on myös toivottu ja se on lisätty listalle. Kokotaulukot löytyvät Nonamen sivuilta https://clubline.nonamesport.com/fi/tuotteet/suunnistus . Uutta valikoimassa on myös seuran pipo, joka kannattaa tilata kylmempiin keleihin esim. Jukolan yöhön. 

Minimitilausmäärä oman designin tuotteilla on 5 kpl/tuote (pipo ja pannat 10 kpl/tuote), joten tilausmäärien jäädessä alhaisemmaksi voi hinta olla hieman korkeampi. Tästä ollaan yhteydessä asujen tilaajiin ja/tai yritetään saada lisää tilaajia ko. tuotteille. Asut toimitetaan toukokuun alussa ja Minna Niemelä koordinoi asujen jakelun tilaajille. 

  • Kauppa sulkeutuu ke 8.3.2024 klo 23.59
  • Seuramme koodi on 00294SKu

TILAUSOHJEET

  1. Luo käyttäjätunnus kaupan ohjeita noudattamalla osoitteessa https://clubshop.nonamesport.com/fi/  Jos sinulla on jo tunnukset, pääset kirjautumaan sivun oikeasta ylänurkasta. ”My account” sivulla voi voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa kaupan ollessa auki.
  2. Kirjautumisvaiheessa tarvitset käyttäjätunnuksen (sähköposti), oman salasanan ja seurakoodin, joka on 00294SKu
  3. Valitse kaupasta haluamasi tuotteet, koot ja määrät, jonka jälkeen siirry maksamaan ”Maksa tilauksesi/Proceed to Checkout”. Merkitse tilaajaksi "Yksityishenkilö" ja täytä yhteystietosi. Maksutapoja ovat Klarna, verkkomaksu, kortti tai MobilePay. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulee vaikeuksia, niin ota yhteys sporttisko(at)gmail.com tai 0504363456 tai kaupan teknisten asioiden osalta kari.arponen(at)nonamesport.com