Valmennus

SK Uusi KeU:n ja TVV:n yhteisenä edustusseurana

SK Uuden valmennuksesta kaudella 2018 vastaa joukko seuraohjaajia ja -valmentajia. Toiminta perustuu omaan toimintaan, mutta yhä enemmän myös yhteistyöhön muiden kanssa. Seura järjestää itse erikoisleirejä ja vaativia erikoisharjoituksia sekä sellaista toimintaa, jossa on etua paikallisuudesta, kuten kuntopiiriharjoittelu, juoksutekniikka, yhteislenkit, sisäpelit jne. Näitä tarjotaan samalla toiminnaksi kaikille TVV:n ja KeU:n jäsenille. Yhteistyönä järjestetään leirejä ja matkoja, jotka suuntautuvat kauas tai uusiin maastoihin. Lisäksi tarjontaan sisällytetään alueen ja liiton toimintaa, josta valmennusta hakevat voivat poimia haluamaansa tukea. Ostopalveluna hankitaan ulkopuolelta asiantuntevaa valmennus- ja testausosaamista.

SK Uusi Leimausleirin 2018 avajaisissa Kisakallion Urheiluopistolla